Vetëdorëzohet në pòlíci Ilirjan Hasanaj, 19 vjeçari që qell.oi shefin e Pòlícisë Bashkiake

Ilirjan Hasanaj, 19 vjeçari që kreu átè.ntat ndaj shefi i Pòlícisë të Malësisë së Madhe është vetëdorëzuar në pòlíci Forcat blu nuk e kanë gjetur akoma ár..mèn me të cilën qè.llòi Mentor Hasanajn, por mësohet se i riu e ka pranuar krí.mín e tij

Ngjarja e rëndë ndodhi të dielën, kur i riu që.lloi nga motori drejt makinës së shefit të policisë, i cili ishte i shoqëruar nga gruaja dhe babai i tij. Nga at..entati, mbetën të pla.gosur Mentor dhe Xhelal Hasanaj

Ndërkohë Ilirjan Hasanaj është në një moshë shumë të re, ndërsa mbeten mister arsyet e kesaj ngjarje