Rama mburret. Mua me do populli

Kryeministri Edi Rama është pyetur ditën e sotme nga gazetarja e Fax News, Rovena Cerka në lidhje me zgjedhjen e kryetarit të PS së.

Rama tha se PS ka vendosur që mos zhvillojë zgjedhje brenda partisë për t’u fokusuar në zgjedhjet e 25 prillit.

Për Ramën mjafton vlerësimi nga populli i partisë dhe lidershipit të saj në zgjedhje nuk kanë pse më pas të bëhen zgjedhje farse brenda tyre.

Unë po ftoj të bëhen pjesë e skuadrës dhe jo të bëhen kryetar partia, PS e ka një të tillë. Ne kemi një sistem si shumë parti, nuk bëhen zgjedhje dhe kryetarin kur zgjedh populli me votë, shikoni Britaninë dhe konfirmimi i lidershipit nga populli është i mjaftueshëm, ata zgjedhjet e sajuara që ne kemi një zgjedhje për kryetarin pasi populli të ka zgjedhur.

Kjo është një farsë, kemi bërë edhe gara të tilla më parë, por skanë qenë gara por bëj adetin se kështu është shkruar në statut. Të rejat dhe të rinjtë nëse kanë dëshirë për tu aktivizuar mund të vijnë të bëhen pjesë e jona. Juve ju mjafton 2 apo 3 persona me pro.blematika të caktuara për ta bërë të gjitha pikturën sikur është në pro.blematik. PS është në ndryshim të vazhdueshëm tha Rama