Flet Arben Hasanaj: Do jem polic në kapjen e djalit tim

Arben Hasanaj, babai i Ilirjan Hasanaj autorit që dyshohet se i ka bërë at..entat shefit të policisë bashkiake në Malësinë e Madhe, Mentor Hasanaj, ka deklaruar se do të jetë polic në kapjen e djalit të tij duke bashkëpunuar me drejtësinë

Teksa i ka bërë thirrje djalit të dorëzohet por edhe gjithkujt që ka informacione për të që të ndihmojë drejtësinë, Arben Hasanaj ka deklaruar se me familjen e shefit të policisë bashkiake nuk kanë pasur kurrë konflikte, madje shtoi se gëzon një respekt të madh për to

Të dorëzohet në emrin tim. Do e përkrah do e mbështes e ta mbaj afër. I Ilutem me mish e me shpirt gjithkujt që e njeh dhe e dikton djalin tim të më njoftojë. Më bën nder. Unë nuk kam dijeni fare për djalin. Dy ditë para se të ndodhë ngjarja kam folur me të, e kam pas pranë, më ka dëgju dhe se imagjinoj pse ka ndodhur kjo punë