Hyrja e Shkodres ne piken “zero” anullohet tenderi per Parkun e qytetit

Kryetarja e Bashkise Shkoder Voltana Ademi ka njoftuar se FSHZH ka anulluar proceduren e tenderit per hyrjen e Shkodres.

Ne nje postim ne rrjetet sociale ajo ka sqaruar ate cfare ka ndodhur nderkohe qe kjo situate ka bere qe kryebashkiakja te udhetoje sot drejt Tirane ne nje takim me drejtues te FSHZH dhe ARRSH