Meta thirrje shqiptarëve dhe citon Konicën: Mjaft me vonesa që vràsin të ardhmen e Shqipërisë


Presidenti Ilir Meta ka bërë një thirrje shumë të rëndësishme për qytetarët shqiptare duke theksuar se tashme është koha për të kapur trenin për të ardhmen e vendit drejt BE së.

Mjaft me vonesa dhe alibi që vra.sin të ardhmen europiane të Shqipërisë! Koha për të kapur trenin e fundit është tani shkruan Meta.

Meta i referohet të ardhmes evropiane dhe procesit të integrimit, ku për shkak të poltikave të qeverisë vijojmë të kemi përgjigje negative në këtë proces.

Sakaq presidenti ka shpërndarë edhe thënie të njohur të shkrimtarit Faik Konica Shqiptarët kur i lë treni, kurrë nuk thonë u vonuam, por na iku.


2 Trackbacks / Pingbacks

  1. go to these guys
  2. weed delivery Toronto

Comments are closed.