Gent Gazheli emërohet drejtor i Përgjithshëm i Doganave


Gent Gazheli emërohet drejtoi i ri i Përgjithshëm i Doganave. Ish ambasadori i Shqipërisë në Turqi zëvendëson në këtë post Gjon Bardhin.

Gazheli mbante më parë rolin dhe si kreu i Albpetroli, të cilin hoqi dorë pak ditë më parë. Drejtimin e kompanisë e mori një figurë mjaft e njohur në Fier, ish kryebashkiaku i këtij qyteti, Baftjar Zeqaj.