Fatlumi është Vlashent Sata, fotot zbulojne lidhjen

Nga Dojna Mema këto kohë kemi patur të reja, si nga ana profesionale ashtu edhe nga ajo personale, tek e cila duam të ndalemi ditën e sotme. Pak ditë më parë ajo postoi një foto ku shihet e kapur për dore me të dashurin e saj, portretin e të cilit nuk na e ka zbuluar, teksa ka shkruar

Ne jete duhet te gjesh dike qe te dashuron, kujdeset per ty dhe te ben foto te bukura. P s kriteret e mesiperme nuk jane vendosur sipas rendesise

Kurioziteti është i madh rreth personit që i ka vje.dhur zemrën dhe që e dashuron, kujdeset dhe i bën foto të bukura, sikundër thotë ajo vetë.

Ashtu sikurse u aludua menjëherë pas fotos së publikuar prej saj dhe me sa kemi kuptuar nga rrjetet sociale fatlumi është pikërisht Vlashent Sata.