“Xhaxhi Edipi ku do hamë ne sonte, do kemi përsëri peshk për darkë si në drekë”? Kryetari i PS kujton si e njohu Elisa Spiropalin

Statusi i ish kryetarit te PS Shkoder Edip Shiroka : Ishte koha kur Saimir Tahiri vinte në Shkoder si përfaqësues i Kryetarit të PS bashkë me dy furgona me të rinjë për dekorin e takimeve të Kryetarit, pasi visheshin me mini dhe trajnoheshim për të kriju atmosferë ne skenë. Për atë punë ishin njisha.


Elisa, si pjesë e furgonit të dytë, e pa mbajtur, e pa veshur, e pa ngrënë dhe e pa pirë, shëndetligë dhe e pa forcë, ishte shumë e dhënë pas hejes. Atë kam degjuar të thotë xhaxhi Edipi ku do hamë ne sonte, do kemi përsëri peshk për darkë si në drekë.. ??


Elisës i qenka hapë pança e nuk i del as Endri Shabani për mëngjes.Lëje pastaj çfar don për drekë e darkë.Grykësia e tyre ska limit. Shqipërinë e Shqiptarët i kafshojnë përditë.