Vogelushet e Ndre Mjedes , ne diten e gjuheve te huaja

Eshte e ditur se shqiptaret jane te apasionuar pas gjuheve te huaja. Shumica prej tyre flasin te pakten nje gjuhe te huaj vecmas gjuhes meme.

Ky kultivim i dijes lidhet ngushtesisht me aspiraten e shqiptareve per tiu bashkuar Bashkimit Evropian dhe prespektives Evropiane.

Mesuese Elvira Shabani ne shkollen “Ndre Mjeda” ka zhvilluar nje ore ndryshe mesimore me vogelushet e klasave te treta per ti nxitur edhe me shume interesin e tyre per gjuhet e huaja. eetimes