1 mesuese dhe 1 sanitare te infektuara me Covid 19 ne nje shkolle ne Shkoder, ja sa personave te tjere iu mor tamponi

Ashtu sic eshte parashikohej, me rikthimin e nxenseve ne bankat e shkollave ka patur infektime dhe ne rradhet e mesuesve dhe stafit arsimor. Mesohet se ne shkollen 9 vjeçare “Ismail Qemali” ne Shkoder 1 mesuese kane rezultuar pozitive me Covid 19 dhe po ashtu dhe sanitarja e shkolles.

Megjithate pas konsultave me Drejtorine e Shendetit Publik ne Shkoder, Inspektoriati Shendetesor ne Shkoder ka vendosur te mos mbylle shkollen , por mesueset te karantinohen dhe shkolla te dezinfektohet.

Nga ana tjeter burime per eetimes bejne me dije se 4 mesuesve te tjera i eshte marre tamponi qe me date 21 shtator, dhe akoma nuk kane nje pergjigje.

Pavareisht kesaj mesimi eshte vazhduar edhe pse kjo eshte nje situate aspak normale .eetimes