Shkodra nuk e harron Gilman Bakallin/ Dita e Bicikletes ne Shkoder, nje tradite qe vazhdon

Bashkia Shkodër dhe organizata The Door në kuadër të programit Reload kanë organizuar “Dita e Biçikletës”

Çiklistë, amatorë të biçikletës, grupe të ndryshme nga vendi ynë dhe jashtë tij, të rinj e të reja nga nga Shkodra dhe qytete të tjera, Kosova etj

Aktiviteti çiklistik sportiv malor të tipit MTB Cross Country “Gilman Bakalli” edicioni i dytë, u organizua për herë të parë në Malin e Taraboshit dhe synon promovimin e aktiviteteve sportive në natyrë

Aktiviteti është ndihmuar edhe nga Familja Bakalli, Qëndra Rinore Arka, Malteser, Klubi Taraboshi Shkodër dhe Ferma Eco Sociale