Shqiponjat e RENEA zbresin në terren, 7 persona të arrestuar

Shtatë persona janë arrestuar ditën e sotme dhe 40 të tjerë janë shoqëruar për verifikim, pas një aksioni të “Shqiponjave” FNSH e RENEA ku po zhvillohen kontrolle në të gjithë vendin, pas vras…jeve të bujs..hme

Ndërkohë, bëhet me dije se operacioni në të gjithë vendin vijon nderkohe qe pritet te kete te tjrra te dhena pritet te behen publike gjate oreve ne vijim