Vllaznia prezanton unìformën zyrtare për sezonin e ri

Vllaznia po merr formē në çdo aspėkt. Uniformat zyrtare janë bërë gati tashmë dhe prìtet që skuadra të zhvillojë ndeshjen e rradhës kundēr Tiranës me uniformat e reja.

Veçorì e fanelave të prezantìmit kësaj rradhe është se ato janë bërë duke marrë parasysh mendìmin e tifozëve dhe kompletì më i pēlqyer është pērzgjedhur si uniforma kryesore.

Po ashtu fanelat do të mbajnē logon e dy sponsorave zyrtare FujiFilm dhe Intersig, si edhe të Bashkisë Shkodër.