Shqiptarët ‘vdèsin’ pas tij, kush është fruti që studimi i fundit e cilëson si viágra natyrale

Disa studime të reja italiane sugjerojnë se shalqiri është “Viágra e natyrës” Kjo sepse citrolina, një aminoacid që ndodhet me shumicë tek shalqiri mund të trajtojë disfunksionin èrektil pa efekte anësore.

Citrolina përmirëson qarkullimin e gjakut dhe çdo gjë ndihmon në këtë aspekt, është e mirë edhe për jetën tuaj s*ksuale. Òrgazma nuk është asgjë tjetër veçse një episod i gjatë i lëvizjes së gjakut nëpër trup, në mënyrë të shpejtë dhe të kënaqshme, duke u fokusuar tek truri dhe gj ènitalet.

Përveç kësaj lëngu i shalqirit përmban shumë vitaminë C, kalium dhe sheqer jo artificial, shumë herë më i shëndetshëm se lëngjet e tjerë jo bio