Ministri Lleshaj sot ne Shkoder me “mision” te vecante

Ministri i Brendshem Sander Lleshaj do te zbarkoje sot ne Shkoder me nje mision te vecante. Ai do te jete i pranishem ne oren 17 ne ambjentet e DPQ Shkoder ku do te marre pjese ne nje ceremoni me forcat Shqiponja

Ne njoftimin per shtyp te Policise se Shkodres thuhet

Pershendetje
Sot ne oren 17:00 mbahet nje aktivitet Për prezantimin e strukturës shtese së Forces se posaçme “Shqiponja” ku do jete prezent Ministri i brendshem dhe drejtori Pergjithshem