Ilir Beqaj ben bashke Deputetet e PS Shkoder

Kordinatori politik ne Shkoder Ilir Beqaj ka bere qe deputetet socialist te shkodres te behen bashke ne nje tryeze pune .

Nje pamje e pazkonte pasi qe me largimin e kordinatorit Ditmir Bushati , Deputetet Socilalist ne Shkoder nuk jane pare asnjehere publikisht bashke , ndersa ka patur zera per debate dhe perçarje te dukshme mes tyre.

Ndersa sot ato jane pare te qeshur dhe bashkepunues. Nuk dihet nese kjo pamje e paqte lidhet me nje prezantim dinjitoz ne syte e “mikut” te ri apo me faktin se ne pak muaj do kete zgjedhje ndaj nevojitet bashkimi i forcave per nje mandat te trete. eetimes