Rama publikon pamjet/ Premton: Se shpejti rruga Milot – Muriqan

Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën e sotme me një video nga ndërtimi i rrugës Milot – Thumanë – Tiranë që vazhdon me Rrogozhinën e deri në bypassin e Fierit.

Përmes një postimi në rrjetet sociale, Rama shkruan se së shpejti do të nisë hapja e këtij kantieri.

Mirëmëngjes dhe me këto ndërtime e rindërtime të tjera të rrugëve të lëna rrugëve në Veriun e Shqipërisë, ku së shpejti nisim me hapjen e kantierit të madh Milot – Thumanë – Tiranë që vazhdon me Rrogozhinën e deri në bypassin e Fierit, si edhe pak më pas me Milot – Muriqanin, ju uroj një ditë të mbarë” shkruan Rama.

MIRËMËNGJES 😊dhe me këto ndërtime e rindërtime të tjera të rrugëve të lëna rrugëve në Veriun e Shqipërisë, ku së shpejti nisim me hapjen e kantierit të madh Milot – Thumanë – Tiranë që vazhdon me Rrogozhinën e deri në bypassin e Fierit, si edhe pak më pas me Milot – Muriqanin, dy segmente të Korridorit Blu që do të lidhin me standarde europiane Shqipërinë me vendet turistike të bregdetit Adriatiko-Jonian, ju uroj një ditë të mbarë 🙏

Posted by Edi Rama on Thursday, September 3, 2020