Dasëm në Shkodër Policia i zbarkon në derë lokalit, menaxherja 25 vjeçare iu mbyll derën policise

Një lokal në Shkodër është konstatuar nga policia se po organizonte një dasëm jashtë protokollit dhe masave të sigurisë anticovid, ndërsa kanë vajtur për kontroll, menaxherja, një 25 vjeçare i ka kundërshtuar duke iu mbyllur edhe derën.

Ky veprim ka bërë që ajo ta pësojë dyfish pasi përveç gjobës prej 1 milion lekë të reja, ka nisur ndaj saj edhe një procedim penal.