Liria e medias / Meta: Askush të mos mendojë se me forma të reja shantazhi e presioni….

Presidenti i Republikës, Ilir Meta, reagon për situatën aktuale të lirisë së medias në Shqipëri, duke u shprehur se faktet tronditëse të censurës dhe presioneve në rritje ndaj medias së pavarur dhe kritike me qeverinë janë tepër alarmuese dhe kërkojnë një përgjigje të menjëhershme