Me një truk fare të thjeshtë Si të flini freskët gjatë verës, pa ndezur kondicionerin

Në verë mund të bëhet e vështirë të flini mirë gjatë natës, veçanërisht kur ditët janë plot lagështi. Sidoqoftë, nuk mund të mendoni të shkoni në shtrat me freskuesen ose kondicionerin të ndezur gjatë gjithë natës. Nëse vuani nga dhimbja e qafës së mitrës ose dhimbja e fytit nuk ka asgjë më të keqe sesa të keni ajër të ftohtë gjatë gjithë natës mbi kokën tuaj! Ndaj, këtu janë disa truke të thjeshta që ju vijnë në ndihmë!

Gjëja e parë që duhet të bëni për të fjetur në ajër të pastër është të shtriheni në një mjedis të pastër pa shumë mobilje ose zbukurime. Sa më i gjerë dhe i ajrosur të jetë, aq më shumë qarkullon ajri dhe për këtë arsye flini më mirë.

Në mënyrë që të gjeni dhomën me një temperaturë të këndshme, sigurohuni që grilat të qëndrojnë ulur. Në këtë mënyrë, rrezet e diellit direkte nuk do të hyjnë dhe nuk do të mbinxehin mjedisin. Nëse dëshironi të lejoni një dritë natyrale, lini perdet të mbyllura në orët qendrore të ditës, në mënyrë që të mbani shtëpinë të freskët.

Pas përgatitjes së dhomës duhet të përballeni natën. Mbyllni grilat dhe lërini vetëm rrjetën e mushkonjave hapur. Mbajeni një derë të dritares ose ballkonit të mbyllur dhe gjysmën tjetër të hapur. Kështu, ajri do të qarkullojë më lehtë.

Në mbrëmje, para se të flini, bëni një dush të freskët ose fusni këmbët në ujë të freskët me sodë buke. Kjo do të japë lehtësim të menjëhershëm dhe do të ndihmojë në përmirësimin e qarkullimit të gjakut tek këmbët. Në fund, masazhoni këmbët me një xhel mentol për një ndjenjë freskie dhe butësie. Provojeni edhe gjatë ditës