80 raste urgjente ne 24 ore / Ja sa persona jane me Covid ne Shkoder

Ju informojme mbi situaten eoidemiologjike ne territorin e Qarku Shkoder .

Ne 24 oret e fundit ne SR, jane trajtuar 80 vete urgjent, prej te cileve 18 raste jane dyshuar per COVID-19.

NjVKSh, Shkoder
Konfirmojne se sot kemi 4 raste me COVID19

Nr. gjithsej i personave Covid-pozitiv deri sot ne Total eshte 440
– Bashkia Shkoder 405 – Bashkia Vau Dejes 35 Nr. i personave pozitiv aktiv 52 – Bashkia Shkoder 42, – Bashkia Vau Dejes 9. Nr. i te sheruarve – 357
– Bashkia Shkoder 332 – Bashkia Vau Dejes 25.

Numri vdekjeve
Bashkia Shkoder 19 COVID19 dhe 12 me covid por diagnoze tjeter
Bashkia Vau Dejes 1.

Nr. i personave qe monitorohen nga NJVKSH dhe Mjeku i Familjes – 49
– Bashkia Shkoder 40, – Bashkia Vau Dejes 9.

Te shtruar ne spital – 2 Bashkia Shkoder. Sot jane marre 11 tampone, si raste te dyshuara.

Gjatë datës 01.08.2020 në Qarkun Shkodër janë monitoruar nga grupi takse-force rreth 20 subjekte prej te cileve:10 bar-kafe,1 pasticeri,2 furra buke,1 market,2 pika pagese,1 dyqan veshjesh,1 parukeri dhe 2 farmaci.
Pjesa më e madhe e subjekteve janë gjetur mbyllur për shkak të festës së Bajramit. Subjektet e hapura zbatonin protokollet sipas aktiviteteve përkatëse.