Zjarr i madh ne Postribe, dy zjarrfikese ne vatren e zjarrit

Nje zjarr I permasave te medha eshte shfaqur rreth ores 13 ne fshatin Myselim te Postribes ne Shkoder. Sipas te dhenave te para dyshohet se zjarri ka qene I qellimshem nga banoret e zones per pastrimin e tokave bujqesore, por si pasoje e eres se forte zjarri ka dale jashte kontrollit.

Dy mjete zjarrfikese te shkodres, por edhe fale bashkepunimit me zjarrfikesit e Malesise se Madhe, forcat zjarrfikese pas 1 ore e gjysem kane arritur te neutralizojne flaket e zjarrit te cilat rrezikonin disa banesa atyre prane.

Ne ndihme te zjarrfikesve, ka qene edhe nje mjet I ujesjellesit ne Shkoder te cielt kane bere furnizimin me uje te zjarrfikesve gjate gjithe kohes me qellim venien nen kontroll te flakeve te zjarrit

Aktualisht vatra e zjarrit eshte neutralizuar dhe nuk rrezikon asnje prej banesave atyre prane