Tènsíon dhe pèrplásje në Shkodër Përmbaruesit duan ti nxjerrin nga banesat, pròtestôjnë banorët

Pesë familje në lagjen Skënderbeg në qytetin e Shkodrës janë pèrplásur me pòicinë pas njoftimit nga shërbimi i përmbarimit gjyqèsor shtetëror për të dalë nga banesa me justifikimin se do ti kalonte pronarit të tyre

Banoret shprehen se prej vitesh janë në lùftè dhe se gjykata ka vendosur pèzullímin e vendimeve te përmbaruesit. Këta të fundit, sipas banorëve kanë ushtruar dhùnè dhe kërcènime ndaj tyre

Sipas banorëve, nuk është hera e parë që përmbaruesit vinë ti nxjerrin nga banesat e tyre. Familjarët kanë pròtèstuar dhe janë shprehur se janë sistemuar në këto banesa nga bashkia e qytetit të Shkodrës që në vitin 1992