Anton Krosaj percillet me duartrokitje ne banesen e fundit

Me duatrokitje u përcoll për në banesën e fundit aktori profesionist I Estradës së Shkodrës Anton Krosaj I cili u nda një ditë më parë nga jeta në moshën 54 vjeçare

Miq, kolegë e të afërm I dhanë duartrokitjet e fundit në oborrin e teatrit Migjeni aktorit shumë të dashur për publikun shkodran dhe jo vetëm

Kjo është humbja e dytë brenda vitit për teatrin Migjeni dhe Estradën Profesioniste të Shkodrës. Pak kohë më parë, në fillim të muajit prill u nda nga jeta në moshën 80 vjeçare edhe aktori I humorit Gëzim Kruja