EMRAT / OFL sërish në Shkodër, katër persona duhet të justifikojnë pasurinë e tyre brenda 48 orëve

Katër shkodranëve që kanë patur probleme me drejtësinë, u ka mbërritur letra nga Policia, në kuadër të Operacionit Forca e Ligjit, për të deklaruar burimet e tyre të pasurisë.

Këta individë, si subjekt i Ligjit Special, duhet tu përgjigjen me shkrim, brenda 48 orësh, të gjitha pyetjeve të OFL dhe më pas, përgjigjet e marra do ti dërgohen SPAK-ut, për veprime të mëtejshme.

Në kuadër të zbatimit të Ligjit Special për masat pasurore ndaj individëve që kanë patur apo kanë probleme pénale me drejtësinë, OFL i ka nisur kërkesat me shkrim për vetëdeklarimin e burimeve të pasurisë, shtetasve: