Austria fut në listë të kuqe Shqipërinë për shkak të Covid, pezullohen te gjitha fluturimet

Austria së fundmi ka ka pezulluar fluturimet nga Shqipëria nga data 16 deri në 31 korrik duke qenë se numri I rasteve të reja po rritet dita ditës.

Lajmin e ka bërë të ditur Ambasada shqiptare në Vjenë e cila ka njoftuar se me vendosjen e rregullave të reja nga Ministria austriake e Shëndetësisë e ndalimit tё fluturimeve drejt Austrisё zgjerohet me 10 vende tё reja, dhe numri në total i shteteve që nuk do të lejohen të futen në Austri ka shkuar në 18 ku përfshihen edhe vendet e Ballkanit Perëndimor Rumania, Bullgaria dhe Moldavia.