MERRNI MASA/ Ujesjellesi jep njoftimin e rendesishem


Njoftojmë të gjithë banorët e zonës së Fermentimit, se për një problem në sistemin e furnizimit, jemi të detyruar të nderpresim furnizimin me ujë, me datë 07.07.2020, nga ora 15.30 deri në 18.00

Ju lutem të merrni masa për grumbullimin e rezervave të ujit si dhe për ruajtjen e paisjeve elektrike të furnizimit me ujë!

Ju falenderojmë për mirëkuptimin!


1 Trackback / Pingback

  1. Portland magic mushroom for sale

Comments are closed.