Aksi.dent i frikshèm ne hyrje te Shkodres

Aks.ident i rende ne hyrje te Shkodres. Perfshihen ne ak.sident tre makina. Njera nga makinat nga perplasja ka dale ne anen tjeter te rruges. Si pasoje e perplasjes eshte de mtuar drejtuesi i benzit ngjyre gri i cili ndodhet ne spital jashte rre zikut per jeten.

Si pasoje e ak sidentit jane shkaktuar radhe dhe trafik ne hyrje te qytetit. Policia ndodhet ne vendngjarje dhe po stablizon trafikun nderkohe qe grupi hetimore ka mbledhur te dhenat per ak.sidentin rrugore. Te dhenat e para sipas po.licise shkak ka qene shpejtesia tej normave te lejuara.eetimes