Mimoza Hafizi nis bètejen per Rektore ne Universitetin e Tiranes

Mimoza Hafizi, është kandidatura më e re dhe e fundit për pozicionin e rektorit në UT.

Në një intervistë për gazetaren e Faxnews, Edona Haklaj, Hafizi ka treguar pikat e programit të saj, dhe përballjen me dy kandidatët aktualë Mynyr Koni dhe Artan Hoxha.