Bllofi i Policise se Shkodres. Autori i àtentatit te Harushes akoma i lire, çfare ndodhi sot ne gjykate me te dyshuarin

Policia e Shkodres ka ndjere sot shijen e nje bllofi spektakolar. 24 ore pas atèntatit ndaj te afermit te deputetit Luan harusha, ngjarje e ndodhur ne Vukatane, policia solli nje njoftim per media ku deklaronte se kishte vene ne prànga aùtorin e dyshuar te ngjarjes Gjekson Pusi i cili gjithashtu kishte thyer ar.restin e shtepise .

Por nga e thena ne te bere, ka nje det te tere dhe keshtu kjo varke ne det nisi te fuste uje. Ne ballafaqimin ne po lici vete objektivi i ate ntatit ka mohuar qe Gjekson Pusi te ishte au tori pasi ka thene se ka te fiksuar personat qe kane shtene ne drejtim te tij dhe imazhi i Pusit nuk i korespondon.

Ndersa po licia nuk ka patur asnje prove mbeshtetese per te arsyetuar arrè stimin. Ne keto kushte prokuroria e seancen ne gjykate nuk kane paraqitur asnje kerkese per ngjarjen ne fjale dhe e vetmja veper penale qe prokuroria ka ngritur eshte thyerja e mases se sigurise ar rest shtepie.

Keshtu Gjekson Pusi do vazhdoje te vuaj denimin per ar m embajtje pa leje ndersa nuk ka asnje aku ze qe e perfshin ne aten tatin e mbetur ne tentative.eetimes