Bashkia dhe Myftinia zgjidhin problemin e tregut te Zdrales

Pandemia beri qe tregu i Zdrales te mbyllet ne muajin mars , pasi nuk garantonte asnje kusht higjeno sanitar. Protestat e perseritura te fermereve dhe tregtareve arriten te marrin nje premtim nga kryetarja e bashkise Shkoder Voltana Ademi  per rihapjen e nje tregu tjeter me standarte

Pas 4 muajsh tashme tregtaret e Zdrales kane nje treg te ri . Në sajë të bashkëpunimit me Myftininë e Shkodrës tregu tashmë është funksional në mjedise krejtësisht të reja dhe shumë të përshtatshme për aktivitet tregtar. Ishte Myftinia e Shkrodrës, e cila mundësoi ndërtimin e këtij tregu që jep mundësi punësimi për dhjetra familje.

L'immagine può contenere: 1 persona, in piedi, frutta e cibo

Sot tregtarët e sistemuar në këtë treg, shprehen të kënaqur, ashtu siç edhe klientët e tyre që rikthehen pas rreth 2 muajve e gjysmë ndërprerje për shkak të masave për mbrojtjen nga pandemia.eetimes

L'immagine può contenere: 1 persona, frutta e cibo
L'immagine può contenere: cibo e spazio al chiuso