Analisti turk /Ja mashtrimi i fundit i FETO në Shqipëri

Herë pas here ndodh që mes asaj që është në realitet dhe asaj që kërkohet të tregohet të ketë ndryshim sa malet. Sado që shkenca e mjekësisë thotë të kundërtën organi ynë i vetëm i shikimit nuk është vetëm syri. Ata që nuk përdorin veçse sytë për të shikuar nuk ngecin tek këta lojrat e kamuflazhit.

Me siguri duhet të keni parë: Kameleoni përshtatet lehtësisht me çdo ambient ku gjendet. Kur dëshiron bëhet i dukshëm, e kur dëshiron humbet. Edhe nëse nuk e sheh dot, ai është përsëri aty. Në çdo situatë është mu para syve.

Edhe FETO zhvillon strategji në këtë drejtim. Ndjek taktika nga më të ndryshmet për të rekrutuar ose për të mbajtur në dorë persona / institucione që do i shërbejnë sa të japin jetën për të.

Ja vetëm njëra prej tyre

linku i plote https://frekuenca.net/mashtrimi-i-fundit-i-feto-s-ne-shqiperi/