Shkoder, pozitiv nga Covid nje Kujdestar i Shtepise se Femijes

Shkodra sa vjen e behet nje vater me e rrez.ikshme e Covid 19 dhe infektimet jane perhapur ne institucione publike.

Burime per eetimes bejne me dije se nje kujdestar i Shtepise se Femijes 6 deri 16 vjeç rezulton i prekur me covid cka ka vene ne al arm institucionin e perkujdesjes.

Ky institucion gjate ketyre 4 muajve ka ndjekur nje regjim izolimi te stafit se bashku me femijet rezident me qellim parandalimin e virusit por perpjekjet kane deshtuar sot me rastin e pare pozitiv brenda institucionit