Infektohet më Covid19 kreu i Dhomës së Tregtisë, Nikolin Jaka

Mësohet se Jaka është i shtruar në spitalin Infektiv prej paradites së djeshme.Mësohet se Jaka është i shtruar në spitalin Infektiv prej paradites së djeshme.

Jaka ndodhet nën kujdesin e mjekëve të Infektivit dhe gjendja e tij është e qëndrueshme.