Hashashi, Lleshaj ben paralajmerimin e forte per bashkiaket

Ministri i Brendshem Sander Lleshaj mesa duket i ka gjetur fajtoret qe mbjellin hashashin en te gjithe vendin. Eshte fjala per kryepleqte, administratoret e njesive dhe Kryetaret e Bashkive te cilet sipas ministrit me ose pa dashje po ndihmojne kultivuesit.

Ai ka qene i prere gjate nje takimi te mbjatur ne Diber, ku i ka bere thirrje te gjithe zyrtareve qe te tregojne kujdes sepse do jene ato te cilte do te dalin para ligjit per Shqiperine te mbushur me hashash.

Gjej rastin t’u bëj thirrje publike gjithë administratorëve, kryepleqve, kryetarëve të njësive administrative, punonjësve të policisë dhe drejtuesve të saj që të angazhohen shumë në këto pak ditë që kanë mbetur deri në fund të këtij muaji, pasi përgjegjësia nuk do të jetë vetëm e atyre që kanë kultivuar, por edhe atyre që i kanë lejuar, me dashje apo pa dashje“ tha Lleshaj