Kujtim Gjuzi përjashtohet për 10 ditë nga parlamenti

Deputeti Kujtim Gjuzi, është përjashtuar për 10 ditë nga komisionet dhe seancat plenare. Në seancat e fundit, ai ka marrë disa paralajmërime nga kreu i Kuvendit, për shkak se disa herë ka replikuar me kryeministrin Rama, ndërsa ai mbante fjalën në foltore.

Mirëpo në një reagim së fundmi, Gjuzi u shpreh se nuk ka thyer asnjë rregull në parlament.