Deputeti bën akuzën e fortë: Po bëni pazare me Metën për KLSH, ky është Kuvendi i shqipërisë jo selia e PS

Deputeti i opozitës, Halit Valteri, sulmoi kryetarin e Kuvendit, Gramoz Ruçi, për nisjen e seancës plenare me një orë vonesë, duke thënë se ai është Kuvendi i Shqipërisë dhe jo selia e PS

Mes të tjerash, deputeti Valteri bëri dhe një akuzë të fortë ndaj socialistëve, që u bënë shkak për nisjen e seancës me vonesë, pasi u mblodhën për të shqyrtuar propozimin e Presidentit Ilir Meta për në krye të Kontrollit të Lartë të Shtetit