Rudina Hajdari reagon për largimin e nënës së saj nga Drejtësia: Ata që mu hodhën si ujqër e morën përgjigjen! Besoj te Reforma (VIDEO)

Rudina Hajdari ka komentuar shkarkimin e nënës së saj, Fatmira Hajdari nga Vettingu.

“Dita e sotme ka filluar me një lajm për familjen time. Shumë njerëz më janë hedhur në fyt dhe thonë që unë rri në Kuvend për time më.

Ato që më janë hedhur si ujqër sot e morën përgjigjen, unë besoj te Reforma në drejtësi, kur e them për time më unë e them për të gjithë dhe nuk rri këtu për interesat e familjes sime” tha Rudina Hajdari.