DOKUMENTI/ E bujshme, kompania e famshme japoneze do Vllazninë

Vllaznia po kalon momente të vështira dhe zgjidhja që mendohet se e çon klubin shkodran në një tjetër nivel është privatizimi i klubit. Biznesmeni Alban Xhaferri, i cili është presidenti i Vllaznisë në basketboll, e ka thënë publikisht që është i interesuar të përfshihet edhe në klubin e futbollit.

Më parë ai ka pasur edhe një takim me kryebashkiaken Voltana Ademi dhe gjërat janë bërë serioze. Kompania që ai drejton i ka dërguar edhe një shkresë Bashkisë Shkodër, ku shpreh interesin për të investuar në klub dhe bëjnë disa premtime.

1) Brenda një periudhe tre-vjeçare, ekipi i futbollit Vllaznia do të ketë një ekip kompetitiv në kampionatin kombëtar, duke bërë të mundur përfaqësimin në kompeticionet evropiane.

2) Brenda një periudhe 5-vjeçare rindërtojmë Akademinë Sportive Vllaznia, duke krijuar kushtet dhe mundësitë që prurjet e saj të përfaqësojnë denjësisht Vllazninë si dhe krijimin e mundësive për t’u aktivizuar në ekipe të tjera brenda dhe jashtë vendit, nëpërmjet transferimit të të drejtave të pronësisë në këmbim të rritjes se të ardhurave të klubit.

3) Zhvillimin e politikave të marketingut, te cilat do të mundësojnë bashkëpunimin me biznese lokale, kombëtare dhe ndërkombëtare, duke rritur ndjeshëm të ardhurat në drejtim të Klubit të Futbollit Vllaznia sh. a.

4) Zhvillimin e politikave për afrimin e sportdashësve në stadium, duke ofruar mundësi dhe aktivitete të cilat transformojnë ndeshjet e futbollit në shfaqje sportive që rrisin jo vetëm interesin, por edhe masivizimin e sportit si dhe të ardhurat e klubit.

20 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

 11. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

 12. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.