Zv.kryeministri publikon SMS dhe i përgjigjet kreut të opozitës: Dështak, vë në dyshim…

Zëvendëskryeministri, Erion Braçe ka publikuar SMS e një qytetari dhe datat kur i ka kaluar në bankë pagesa e luf.tës.

Për zv.kryeministrin rrogat janë paguar qindarkë më qindarkë, ndërkohë që ka apeluar ndaj opozitës që të mos sajojë gënjeshtra në këtë drejtim.

Për Braçen secili nga personat që ishte në një punë të ligjshme dhe u ndal prej pandèmisë ka marrë ndihmë të drejtpërdrejte.

Ai ka thumbuar kreun e opozitës, për të cilin tha se në dy muaj nuk do gjej një person të vetëm që s’ka marrë pagën e luf.tës.

https://www.instagram.com/erionbrace/?utm_source=ig_embed

19 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.