Artan Kalaja: Më lanë të punoja 5 muaj dhe më pas, nuk ma miratuan emërimin

Artan Kalaja nuk do te jete me ndihmestrajner i ekipit te volejbollit te te rriturave te Vllaznise. Ndonese e ushtronte kete detyre qe prej janarit te ketij viti, vetem pak dite me pare i eshte kthyer pergjigja duke mos ia miratuar emerimin dhe kesisoj ai nuk do ta ushtroje me kete detyre as ne menyre vullnetare.

Trajneri i njohur kuptohet qe eshte zhgenjyer nga nje sjellje e tille e Zyres se Sportit prane Bashkise Shkoder dhe ka dale me nje deklarate per mediat, duke shpjeguar gjithçka.

“Iu bashkova projektit te trajnerit Besnik Lisha duke shprehuar qe te benim diçka te bukur dhe brenda 5 vitesh te arrinim te ishim te suksesshem edhe ne Kupat e Europes dhe Klubi Vllaznia permes nje shkrese ne menyre krejt korrekte me 13 maj i kerkonte Zyres se Sportit miratimin e emerimit tim. Po ashtu i kerkonte dhe FSHV licensimin tim dhe ajo e solli.

Vijova punen normalisht dhe madje kam dale disa here ne media duke folur per projektin tone, por nderkohe ne fund te muajit majit, dy drejtueset e Zyres se Sportit ne Bashkine Shkoder kane mberritur ne Klubin Vllaznia duke deklaruar se kerkesa per emerimin e Artan Kalajes nuk eshte miratuar.

Nuk me shqeteson mosmiratimi sepse ne fund te fundit po e beja ne menyre vullnetare kete detyre, por me shqeteson pse kjo ndodhi pas 5 muajsh. Dhe perpos kesaj me shqeteson edhe heshtja e shefit te klubit Vllaznia qe eshte specialist i kesaj fushe dhe i ketij sportit, qe e miraton nje gje te tille.

Perpos kesaj, drejtueset e Zyres se Sportit ne vendimin e marre kane thene se ekipi i volejbollit te femrave do te kete dy trajnere te cilet do te jene te dy te pare dhe do te drejtojne nje jave njeri dhe nje jave tjetri! Ky eshte nje absurditet i madh sepse nuk e di sesi mund te drejtohet ne kete menyre dhe per kete me vjen keq per heshtjen e zotit Kroqi qe e pranon nje gje te tille.

E kam bere kete pune ne menyre vullnetare, pa asnje shperblim dhe me shume deshire, por duket se kjo nuk vlen dhe pas pese muajsh pune, me thone se nuk me eshte miratuar emerimi si trajner ndonese kam nje eksperience 28 vje#are ne kete fushe”

17 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.