E bùjshme nga Italia, lirohet nga bùrgu Moisi Habilaj, i afërmi i Tahirit

Moisi Habilaj është liruar nga bùrgu, dhe për momentin do të qendrojë në masën e árrestit të shtëpisë. Lajmi është dhënë nga mediat italiane, të cilat shkruajnë se Habilaj do të qendrojë në árrest shtëpiak në San Michele di Ganzaria ku jeton një anëtar i familjes se tij.

Vendimin për tra.fikantin shqiptar të dro.ges, i afërm me ish-ministrin e Brendshëm, Saimir Tahiri, e ka marrë Gjykata e A.pelit në Catania. Ajo pranoi kërkesën për modifikimin e masës së parabùrgimit të paraqitur nga mbrojtësit, avokatët Maria Caltabiano dhe Francesco Strano Tagliareni.

Habilaj u dë.nua në shkallë të parë me 15 vjet dhe 5 muaj bùrg, por duket se gjykata e Apelit e ka rivlerësuar vendimin për të , dhe vlonjati do të lërë bùrgun më parë nga sa ishte menduar. Moisi Habilaj ishte pjesë e hetimeve të dosjes ‘Rosa dei Venti’, ku ai ishte ákuzuar së bashku me vëllain e tij Florian Habilaj si kreu i një grupi tráfikantësh që kishin tráfikuar nga Shqipëria në Sicili, dro.gë me vlerë 20 milionë euro.

Mediat italiane shkruajnë se árrestimi i tij ngriti një bùjë të vërtetë në Shqipëri, për shkak të përgjimeve që u publikuan, në të cilat Habilaj përmendte dhe të afërmin e tij Saimir Tahiri, që iu kishte lehtësuar trafikun e lëndëve nar.kotike. Habilaj ka qendruar 954 ditësh pas hekurave, dhe tashmë dë.nimin do e shlyejë në árrest shtëpie, në rast se nuk kryen ndonjë shkelje tjetër gjatë kësaj periudhe

173 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 11. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

 12. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.