Enigma e pashpjegueshme, Si u paralizuan ushtarët që donin të shembnin Kishën e Laçit

Siç dihet nga të gjithë, regjimi komunist në Shqipëri shpalli një luftë të hapur ndaj fesë dhe objekteve të kultit, nisur gjithnjë nga parimet dhe ideologjia marksiste se feja është opium për popullin .

Në këtë kuadër në vitin 1967 nisi një fushatë e gjerë për shembjen e çdo objekti fetar në vend.

Por, diçka që ka mbetur mister dhe e pashpjegueshme shkencërisht, ka të bëjë pikërisht me Kishën e Laçit, ku 32 ushtarë të ngarkuar me misionin për ta prishur atë, ngelën të paralizuar në mënyrë të çuditshme

Ngjarja ndodhi në vitin 1981, pra 14 vjet më vonë nga aksioni i përgjithëm, ku ushtarët u rikthyen për të shembur një pjesë të vogël të mureve të mbetura, pasi besimtarët ende shkonin dhe luteshin aty

Pikërisht në këtë moment, sipas dëshmive të kohës, ushtarët mbetën të paralizuar nga mesi e poshtë, pa qenë në gjendje të lëviznin.

Menjëherë një pjesë e tyre u dërguan për kurim jashtë vendit, dhe u deshën shumë kohë që ata të riktheheshin në gjendje normale. Sot e kësaj dite ajo ngjarje ka mbetur e pashpjegueshme.

16 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

 11. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.