Inva Mula dhe Elhaida Dani mesazh shkodranëve : E di që është e vështirë, por qëndroni në shtëpi!

Thirrja për të qëndruar në shtëpi drejtuar shkodranëve, kësaj herë vjen nga dy figurat më të dashura të kryeqendrës së veriut, por edhe në të gjithë Shqipërinë, nga Inva Mula dhe Elhaida Dani.

Kërkesa e tyre ka një emërues të përbashkët, të qëndrojnë në shtëpi për të mirë e të gjithë globit. Në një lidhje Skype, nga i deleguari në Shkodër për situatën e COVID-19, Besfort Lamallari mesazhi i tyre është i thjeshtë.

“Të dashur qytetarë të Shkodrës, të globit, mendoj se ka ardhur momenti që secili nga ne ka nxjerrë konkluzionet e veta! Ajo që ne duhet të bëjmë është të shpëtojmë jetët tona duke ndenjur në shtëpi.

Për temperametin e shkodranve se është paksa e vështirë, por e di që shqiptari di të sakrifikojë dhe ky është momenti, për njëri-tjetrin, për familjen, të afërmit, është hera para që duhet të mendojmë globalisht. Prandaj duhet të qëndrojmë në shtëpi. ju lutem rrini në shtëpi dhe të shpëtojmë jetën e të gjithë globit” u shpreh Mula.

18 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.