Tërmet i fortë në Itali, goditet zona më e shkatërruar nga COVID 19

Një tërmet tronditi Italinë veriore pranë Xhenovës këtë mëngjes, një zonë e shkatërruar nga koronavirus.

Tërmeti, afër qytetit të Coli, u regjistrua në një magnitudë 4,7 në rajonin e Lombardisë i cili është prekur keq nga koronavirusi.

Lëkundjet janë regjistruar në orën 9.42 të mëngjesit me kohën lokale (10.42 të mëngjesit në BST) me dëshmitarë okularë duke thënë se tronditja u ndje në provincat e Milanos dhe Xhenovas.

Rajoni i Lombardisë i Italisë është një nga goditjet më të këqija të vendit nga koronavirus, me më shumë se 11,000 vdekje deri më sot.

Në fillim të marsit, qeveria italiane karantinoi tërë rajonin e Lombardisë dhe zonat fqinje – përfshirë Venedikun dhe Milano – në një përpjekje për të ndaluar përhapjen e koronavirusit.

14 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.