Shkodra “bomb” rastesh me Covid19, qytetarët të frikësuar, më të vëmendshëm ndaj masave

Tregu i vetëm në Shkodër, siç është merkata e Rusit, duket disi i sistemuar dhe nuk ka grumbullimet që kanë qenë më parë. Në hyrje është vendosur edhe deznfektantë. Qytetarët shprehen se rastet e rritura kanë shtuara frikën.

Tuneli është i vendosur në hyrje të Merkatës. Qytetarët duhet të qëndrojnë të paktën 3 sekonda brenda tij në mënyrë që procesi I dezinfektimit të kryhet brenda normave.

Në treg lëvizjet janë të më pakta, ndërsa vihet re dhe një distancimin i qytetarëve nga njëri tjetri.

Qytetarët shprehen se i kanë marrë masat, por janë të detyruar të dalin për të bërë pazaret edhe pse frika është e madhe. Sipas tyre distancimi social është jetik.

Prej disa ditësh në Shkodër kërkohet respektimi në masë i distancimit social dhe përdorimit të masave mbrojtëse gjatë daljeve nga banesat. /abcnews.al

5 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.