“Shifrat e të infektuarve janë të pabesueshme” Vargu: Duhet të bëhen teset në masë, kurba e virusit është e pashpjegueshme

Mjeku Petrit Vargu i ftuar në Fax News foli në lidhje me situatën e krijuar në vend nga pandemia e koronavirusit.

Vargu nënvizoi faktin se duhet të shtohet më shumë numri i testeve, ndërkohë që theksoi se shifrat e deklaruara nga qeveria janë të pabesueshme, dhe se kurba e rasteve të vendin tonë është e pashpjegueshme.

Është një situatë e pashpjegueshme. Nuk e dimë nëse jemi në krahun zbritës apo ngjitës të kurbës. Po të shohësh brenda një dite, pacientët që dalin të prekur nga COVID19, shkon nga 7 të prekur një ditë më parë në 22 ditën tjetër. Unë mendoj se gjithshka që kanë qenë pa projeksione dhe teste në masë, megjithë vullnetin e madh për të pasur një distancim social, rezultate nuk janë ato që do të donim të ishin tani. Kjo nuk ndodhi që kurba do të vijë duke rënë në 15 prill.

Vendet e tjera bëjnë projeksione, testime në masë, ku numrat që dalin për sëmundshmëri janë shumë më reale dhe më të vërteta se tonat. Ligjet statistikore janë të njëjta edhe në shkenca të ndryshme dhe meqe me këtë rast që po flasim për epidiomnologji, këto numra janë të pabesueshëm.

Emëruesi përbashkët ëshët tendeca për të fshehur numrat, numrat e sëmundshëmrisë është kollaj ti fshehësh, por numrat e vdekshmërisë është e vështirë. Ka dhe raste që arrijnë të fusin edhe ministrin e Shëndteësisë për të lajmëruar nga se vdiq personi. Nuk mund të lihet të interpretohet nga MSH. Numrat tonë që janë janë irreale. Nuk e pëson përqindja e lartë e vdekjeve, nëse do të deklarohej shifra reale e të infektuarve” tha Vargu.

21 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

 11. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

 12. I’ve been looking for photos and articles on this topic over the past few days due to a school assignment, bitcoincasino and I’m really happy to find a post with the material I was looking for! I bookmark and will come often! Thanks 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.