Mund të hapen shkollat gjatë verës? Këto janë avantazhet dhe sfidat!

Shkollat ​​duhet të konsiderojnë hapjen gjatë pushimeve verore për t’i ndihmuar fëmijët të arrijnë programin mësimor dhe të sigurojnë kujdesin e fëmijëve për familjet që duhet të kthehen në punë.

Anne Longfield, komisionere e edukimit në Britani, tha që kur shkollat ​​lejohen të rihapen, ato mund të jenë jetësore gjatë pushimeve të gjata të verës. Pavarësisht nëse ato janë të hapura për të gjithë ose jo, shkollat ​​kanë një rol vërtet të rëndësishëm, veçanërisht për fëmijët në nevojë gjatë muajve të ardhshëm.

Ajo shtoi Do të ishte me të vërtetë e vlefshme, nëse këshillat shkencore thonë se munden, që shkollat ​​të konsiderojnë hapjen në ndonjë formë gjatë pushimeve verore për t’i ndihmuar fëmijët të mësojnë, por gjithashtu t’u ofrojnë atyre një vend të sigurt për të luajtur dhe shoqëruar me miq. Do të sigurojë gjithashtu kujdes jetësor të fëmijëve për familjet që duhet të marrin të ardhurat e tyre pasi shpresojnë që të kthehen në punë.

Catherine McKinnell, deputetja që kryeson komitetin edukativ në parlament, tha Anëtarët e publikut kanë qenë veçanërisht të shqetësuar për arsimin për sa kohë do të mbyllen shkollat, dhe disa kanë pyetur nëse pushimet verore në shkollë do të ndryshohen si rezultat

Sidoqoftë, mësuesit i konsiderojnë pushimet verore gjashtë javore si të panegociueshme. Unioni Kombëtar i Arsimit u ka dhënë këshilla anëtarëve të tij duke thënë se kishte shqetësime kryesore praktike dhe kontraktuale në lidhje me arsyeshmërinë e planeve të tilla.

Udhëzimi tregon se shkurtimi i pushimeve do të thotë pak ose aspak pushim për stafin në shkolla që kanë mbetur të hapura për punëtorët kryesorë dhe fëmijët e cenueshëm, dhe për mësuesit që kryejnë mësimin në internet.

Qeveria ndërkohë ka njoftuar një paketë mbështetjeje javën e kaluar, përfshirë fonde dhe burime shtesë, për të ndihmuar shkollat ​​të merren me sfidat e paraqitura nga koronavirus

780 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 11. Everything information about medication. Drug information.
  ivermectin rx
  Learn about the side effects, dosages, and interactions. Comprehensive side effect and adverse reaction information.

 12. Realmente estoy disfrutando el diseño y el diseño de tu blog. Es muy agradable a la vista, lo que hace que sea mucho más agradable para mí venir aquí y visitarlo con más frecuencia. Estamos enlazando a este gran contenido en nuestro sitio. Sigan con la gran escritura.

 13. Actual trends of drug. Everything what you want to know about pills.
  ed meds
  Everything about medicine. Some are medicines that help people when doctors prescribe.

 14. Prescription Drug Information, Interactions & Side. What side effects can this medication cause?
  best erection pills
  Some are medicines that help people when doctors prescribe. Learn about the side effects, dosages, and interactions.

 15. drug information and news for professionals and consumers. Comprehensive side effect and adverse reaction information.
  online canadian pharmacy
  Comprehensive side effect and adverse reaction information. Learn about the side effects, dosages, and interactions.

1 Trackback / Pingback

 1. 3thoroughfare

Leave a Reply

Your email address will not be published.