”Jemi pa punë, nuk kemi ç’të hamë” Rama replikon me komentuesit: Pa bukë dhe me Facebook nuk shkon, me çfarë e paguani internetin?

Kryeministri Edi Rama merr mijëra shqetësime në faqen e tij zyrtare në FB dhe disa prej tyre i është përgjigjur.

Në të shumtën e rasteve janë njerëz që punojnë në kushte të vështira dhe që hasin problematika të ndryshme nga kufizimet, ose nga ata që pretendojnë se nuk kanë të hanë pasi janë pa punë ose invalidë.

Për ata që hasin problematika në punë kryeministri u thotë të respektojnë vetëm rregullat kurse për ata që kanë probleme jetësore ka përgjigje cinike.

Një invalidi që thotë se nuk ka të hajë bukë Rama i thotë: Dritat i merr vetëm kush i paguan dhe edhe pa bukë dhe me fejsbuk nuk shkon.

Kurse një gruaje e cila është pa punë, burrin pa punë dhe thotë se fëmijët e tyre s’kanë bukë të hanë Rama i pyet se ”Po internetin çfarë e ushqeni?”

6 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.