Shkodra vater e nxehte. Behen 27 teste te reja per persona te dyshuar

Vijon nga NiVKSh ndjekja e situates epidemiologjike. Nga 22 mostrat e derguara dije, sot u mor pergjigja per 4 mostra pozitiv, paciente te bashkise Shkoder. Nderkohe, vijon aktualisht gjurmimi i te gjithe zingjirit per te identifikuar burimin e te infektuareve, si dhe jane marre masat e duhura per izolomin e rrethit familjar dhe te afermeve te 4 pacienteve te cileve jane marre edhe 27 mostra te tjera qe jane derguar ne ISHP, Tr.

Ne Bashkine Puke e Fushe Arrez situata epidemiologjike eshte drejt normalizimit, aktualisht kemi vetem 1 person pozitiv ne banesae i pa hospitalizuar ne gjendje te qendrueshme.
Nderkohe nuk kemi raste te reja covid 19 , ne 4 bashkite e tjera te Qarkut Shkoder.

Nga monitorimi qe i eshte bere tregjeve nga inspektoret e Institucioni te Prefektit, konstatohen permiresime te dukshme ne te tre tregjet , por akoma nuk jane instaluar tunelet e dezinfektimit ne vijim te urdherave te KMC.

Ne Bashkine M Madhe ne piken e H Hotit kane hyre rreth 132 udhetare, kryesisht shofere te mjeteve te transportit, qe u jane nenshtruar rregullave te kontrollit vetjak.
Sot jane shperndare nga kjo Bashki 99 pako ushqimore nga RMSh per paraplegjiket.

Ne Bashkine Vau Dejes, jane sheruar 5 pacientet e rasteve covid -19, nderkohe vetem 1 pacient vazhdon te jete i shtruar ne Tr. Nuk ka raste te reja covid 19, ne kete bashki. Nga zyra postare jane shperndare sot 228 pensione.

Nga Bashkia Shkoder ka vijuar puna per shperndarjen e ndihmave ushqimore familjeve ne nevoje dhe dezinfektimi ambienteve te cilen do e pasqyrojme ne informacionin e ores 19.00

70 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

 11. It is indeed my belief that mesothelioma can be the most dangerous cancer. It’s got unusual characteristics. The more I really look at it the harder I am convinced it does not work like a true solid tissue cancer. If mesothelioma is usually a rogue virus-like infection, then there is the potential for developing a vaccine along with offering vaccination for asbestos subjected people who are vulnerable to high risk involving developing foreseeable future asbestos associated malignancies. Thanks for discussing your ideas on this important ailment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.